Polishunden Arro

Följ Polishunden Arros liv o leverne tillsammans med dennes något förvirrade och impulsive Husse. Efter att ha haft en polishund som ordnat allt själv så har Arros Husse nu fått en arvtagare med något mindre snutsinnen, men desto mer egna initiativ. Och då både på gott och ont...

SEMESTER???

Kategori:

Semester med familjen zoo är ju allt annat än vila o uppladdning inför kommande mörka höst o vintersäsong.

Att åka med två tonåringar som har tävlingsinstinkt, retlighet och dåliga ramar gällande uppförande vid förlust har både positiva och negativa för/nackdelar.

I stort sett varje dag så har flertalet av familjemedlemmarna blivit avvisade från poolområdet på grund av olämpligt språkbruk, våldsamma tendenser eller allmän dryghet. Är det inte mattis som fått nog så är det badvaktens arga ögon som gjort att någon fått ta en liten vila för att komma i balans...

Senast idag tålde "någon" inte tävlingsandan varvid mattis fick nog och ombad samtliga att lämna tävlingsarenan och ta time-out på hotellrummet....

Nåja! Spelar vi något i typ 60 minuter så har vi i alla fall extremt kul i 40 av dom... Nu är det snart nedräkning och dags för hemfärd till vardagen igen. Alla saknar Arro så det ska bli riktigt kul när vi ånyo får krama, klappa, brottas o mata honom med Tom o Jerrykex igen.

Svårt att inte tänka på lakritstrollet fastän vi är här eftersom hans kullbrorsa verkar jobba extra oå hotellet och då som "Vargen" i Bamseklubben.

Den svarta "Ulven" är ju en kopia av Arro. Dock med skillnaden att Arro reagerar när jag visslar på honom...

I kväll blir det ånyo en tur ut på stan för att inta en god middag i trevligt sällskap o i morgon ryktas det om fallskärmsåkning efter båt o lite vattenskoter... Nice!!!

Må gott!

Kommentarer

 • Åsa Mild säger:

  Jaha,på semester! Arro också! Hade jag haft funderingar att ägna mig åt något kriminellt ev så borde jag alltså passa på nu när Stadens hjältar latar sig! Om det inte vore så att jag har "Besten" Ronja att ta hand om,förståss! Ha en fortsatt bra semester!

  Svar: Tack Åsa! Tur då att du har Ronja att ta hand om. Är ju tillbaka nu och vill inte behöva ut och jaga dig... ;)
  Polishunden Arro

  2012-08-17 | 00:16:21
  Bloggadress: http://asamild.bloggo.nu

Kommentera inlägget här: