Polishunden Arro

Följ Polishunden Arros liv o leverne tillsammans med dennes något förvirrade och impulsive Husse. Efter att ha haft en polishund som ordnat allt själv så har Arros Husse nu fått en arvtagare med något mindre snutsinnen, men desto mer egna initiativ. Och då både på gott och ont...

LUGNT LÄGE...

Kategori: Allmänt

Så här i semestertider händer det inte mycket i en polishunds vardag. Varje dag är nästan sig lik och innehåller varken hjältedåd, äventyr eller händelser som skapar förstasidestoff hos kvällstidningarna. Min gode vän Arro och hans flock har ju fortfarande ett antal veckors ledighet att plocka ut och jag kan väl med stor sannorlikhet säga att tillvaron kommer vara rätt lugn och händelsefattig. Den geniala planen - att bloggen läggs ned tills chans för äventyr uppstår - kläckte Husse redan för någon vecka sedan, men har avvaktat med det "tunga" beslutet tills nu..
 
Som skribent önskar man sig ju alltid en chockvåg av protester när man kommer med sådana revolutionerande beslut, men tyvärr har ju även denna förbannade blogg även en mätare för hur många som läser författarens alster. Hade antalet besökare jämförts med till exempel hur många par sockor en genomsnittsman har - ja då är vi ungefär på samma antal... Eller i klarspråk: Vääääldiiiigt lite besök på Arros blogg.
 
Kollar ned på golvet för att se Arros reaktion över att bloggen läggs lite åt sidan så här under semestertider. Lakrtitstrollet lika soft och utslagen som alltid så jag tolkar hans sinnesro som att han "typ inte bryr sig ett skit" över om Husse skriver vilken kaka Arro åt idag eller vilken sida han valde att ligga på under eftermiddagsvilan... Arro är ju rent generellt en rätt soft hund även om han under dagens sökpass i skogen visade lite av "Tjuren Ferdinand" stuket. Att glad och lycklig leka lite med sin belöning för väl utfärt sök till att sekunden efteråt kasta sig fram och tillbaka som ett skadat lejon och då bitandes åt alla håll och kanter... Ja - det blir ju lätt så om man väljer att fira sitt fina jobb i ett jordgetingsbo.... 
 
Enligt besöksbarometern här på bloggen så skriver jag ju mest detta för mig själv, men om någon annan tittar in och mot förmodan känner ett visst vemod över att Arros "antihändelseblogg" vilar lite över sommaren - ja då finns tröst att tillgå på Twitter. Arros team fortsätter att lägga in lite smått och gott där så helt dött blir det inte... För er som önskar följa den svarta ulven där så är adressen:
 
@ArroK9 (Polishunden Arro)
 
Ha nu en riktigt skön sommar!

Kommentarer

 • Bernermorsan säger:

  VA är det inga som följer denna fantastiska blogg???? Hur kan det vara möjligt. Jag läser dock dagligen och så även han jag bor med.
  Ha en skön sommarvila. Men lova att du snart är tillbaka!!! Annars.......... ;-)
  Följer dig såklart på twitter

  2012-07-06 | 18:14:17
 • Annica säger:

  Jag tror många kanske drar ner lite på surfandet nu i sommartid. Ser fram att få läsa Er blogg när du känner för att knappa lite på tangentbordet :-)
  Ha en trevlig sommar!

  2012-07-06 | 21:07:32
 • Sorken säger:

  Den är nog inte lika känd som den gamla, än.

  2012-07-07 | 12:24:27
 • Tina säger:

  Jag läser också!! Lägger du ner här får du allt hoppa på fb igen :-). Ha en skön sommar!

  Svar: Tack Tina! Bäst vi fortsätter då... För övrigt så besökte vi dina hemtrakter i veckan. Föga förvånande så regnade det... ;)
  Polishunden Arro

  2012-07-08 | 10:55:11
 • Agnes säger:

  Jag läser också och håller med Tina. Lägger du ner här får du börja på Facebook igen!

  Svar: Agnes! Blir inget facebook så du får hålla tillgodo med detta.... :)
  Polishunden Arro

  2012-07-10 | 15:48:50
 • Angelina säger:

  Blev så glad när du startade upp nya bloggen! Följde den gamla slaviskt och tänker fortsätta med samma beteende nu... ;o)
  Följer dig även på twitter och facebook. Ojojoj, undrar om det börjar bli stalker varning nu! ;o) Men du muntrar verkligen upp mig med dina berättelser och bilder. Fortsätt gärna, vi vet att det inom en (snar) framtid kommer inlägg om nedläggning och andra undanflykter. Hoppas hela familjen haft en riktigt bra ledighet!

  Svar: Tack Angelina! Det var snällt sagt.... Det är nog ingen risk för stalking utan vi kör väl på att det är kul att du följer våra äventyr. Det är ju lite annorlunda med Arro jämfört med Arek, men vi gör så gott det går... :)
  Polishunden Arro

  2012-07-12 | 12:58:48
 • Nina säger:

  Har just hittat hit och fnissar hejdlöst åt era eskapader. Å dessa bara under semestern! :-) Fortsätt skriv för jag kommer fortsätta läsa. Snart rullar vi ut i natten och ska skydda och värna allmänheten och samhället. Eller hoppas på att få köra vansinnesfort och jaga bovar :-)

  Svar: Va kul att du hittat hit Nina! Låter som att även du roar dig med att fånga tjuvar på betald arbetstid. Och att fånga tjuvar och köra vansinnesfort ÄR ju sååååå roligt så lycka till!!! :)
  Polishunden Arro

  2012-07-23 | 23:52:12
 • Nina säger:

  Jo, nog är vi i samma bransch men jag har ingen svart skugga som följer, eller leder :-)
  Men roligt är det!
  Tack!

  2012-07-24 | 19:03:07

Kommentera inlägget här: